Ceva ce mama ta nu ți-a spus!

Scriu asta pentru ca unii uita sa-și aprecieze mamele! Și poate ca și eu am uitat ! Scriu asta pentru ca din momentul in care am devenit mama ,am realizat prin ce trece o femeie pentru a da viață! Pentru a crea!

Mama este sfântă! Știi de ce? Pentru ca își sacrifică trupul ,timpul ,orice ,pentru tine ,copilul ei!

Poate mama ta nu ți-a zis câte ore s-a străduit sa te aducă pe lume ,sau cât de dureros a fost travaliul ,sau cât de teama i-a fost și cum simțea ca durerea o doboară ,ca nu poate duce mai mult ,dar a putut . Pentru puiul din interiorul ei ,pentru ființa pe care avea sa o iubească și prețuiască cel mai mult pe lumea asta ! Pentru tine!

Poate ca nu ți-a spus ca a renunțat la ea ,la prieteni ,la ieșiri ,la tot ce înseamnă viața ,pentru tine! Și cu siguranța ar mai trece prin toate astea de un milion de ori ,doar ca sa te știe pe tine bine!

Poate ca nu ți-a spus ca a muncit pe brânci sau s-a împrumutat ,pentru ca tu sa mergi in excursie cu clasa . Și cu siguranță nu ți-a spus ca venind de la munca ,a trecut prin fata unui magazin in vitrina căruia a văzut o bluza pe care și-ar fi dorit-o ,dar pe care nu s-a îndurat sa o cumpere pentru ca tu aveai nevoie de pantofi noi și uniformă pentru școala!

Iar acestea sunt doar câteva exemple ,căci sacrificiile unei mame sunt interminabile . Iubirea de mama este cea mai calda și sinceră iubire !

Draga mamă ,poate ca am uitat sa ți-o spun dar, îți mulțumesc pentru tot … Te iubesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: