Bine ai venit ,Sofia!

10.02.2018 ,cele mai frumoase numere ,cea mai specială zi ,cea mai frumoasa amintire!

Se întâmpla acum aproape 4 luni ,in spitalul din Chertsey ,Londra . După aproximativ 20 de ore de agonie ,medicii au decis sa-mi facă cezariana de urgentă ,deoarece ,cea mică era in pericol .

Eram foarte speriata ! Nu pentru mine ! Ci pentru micuța mea … Ii scăzuse bătăile inimii ,dar medicii au constat rapid și slava Domnului ,totul a fost bine!

M-au pregatit pentru operație ,iar pe soțul meu l-au îmbrăcat in haine sterile pentru a asista la nașterea îngerașului noștru . Durerea ma distrugea ,simțeam ca mi se rup toate cele 206 oase . Auzeam pe fundal încurajările moașelor ,dar in special ,pe cele din partea soțului meu . Însă durerea ma domina ,ma dobora și simteam cum stinge toată viața din trupul meu . Știam ca trebuie sa fiu tare pentru prințesa noastră ,trebuia sa fiu puternica pentru ea ,pentru noi! Ma luptam cu durerea ,însă câștiga fără îndoiala . Voiam sa se termine și sa-mi pot tine buburuza in brațe ,sa o întâlnesc ! Știam ca mai e puțin pana la ceea ce avea sa fie cea mai frumoasa și specială întâlnire !

Mi-au făcut anestezie epidurala ,deci am fost treaza la sosirea micuței ! Odată anesteziata ,durerea a dispărut ! Slava cerului! Soțul meu a stat lângă mine tot timpul și ma încuraja ,lucru care m-a ajutat enorm . La puțin timp după anestezie ,medicii îmi scot minunea din burtica . Sâmbătă ,ora 9:10 dimineața . Cea mai frumoasa sâmbătă ,cea mai frumoasa ora ,cea mai frumoasa dimineața . A plâns puțin ,dar a fost cel mai special plânset ,cu siguranța !

Eram atât de fericita ! I-au dat-o soțului meu in brațe . El tremura ,lacrima ,era plin de emoții . Eu ma uitam la ei și mi se umplea inima de bucurie . Sunt sigura ca nu exista sentiment mai frumos ca acesta . O fetiță complet sănătoasă ,superba, a mea!

Ne-au dat-o in salon direct ,sa ne ocupam de ea ,pentru ca nu necesita îngrijiri medicale . Eu eram încă anesteziata ,dar ma uitam la al meu soț cum o îmbraca ,o alinta ,o săruta pe frunte . Era atât de fericit .Si avea de ce! Mi se umplea sufletul de bucurie! Nu mai conta nimic! As fi putut sa-i privesc o vesnicie și nu m-as fi saturat . Bărbatul vieții mele și rodul iubirii noastre !

Ne uitam la ea și nu ne venea sa credem ca e a noastră ! Ca noi am creat o asemenea minune! Nașterea unui copil e un miracol ,la propriu! E dovada vie ca Dumnezeu exista !

Prin prisma experienței mele ,pe care ,fără îndoiala as repeta-o , am constat ca femeia e cea mai puternica ființa existenta a Terrei ! Și nu numai pentru ca suporta durerile îngrozitoare ale „facerii” ,ci pentru toate etapele prin care trece de la naștere pana la „apusul” sau .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: