Femeie,ești minunată!

Când ți s-a spus ultima data asta? Sau mai bine zis ,când ți-ai spus-o tu ultima data?

Femeie,ești minunata ! Și știi de ce? Pentru ca ai cea mai încăpătoare inima ,cel mai frumos și cald suflet ,pentru ca dăruiești din nimic . Pentru ca ești tu!

Draga mea ,picioarele lungi , fundul bombat ,sânii mari sau talia mică nu te fac minunata ,ci doar „buna” . Tu ești minunata pentru imperfecțiunile tale ,pentru modul in care zambesti dimineața ,pentru felul in care te joci cu mâna prin parul nearanjat ,pentru ochii tai plăpânzi și încercănați din pricina oboselii ,pentru soldurile tale „imperfecte”,pentru cicatricea din genunchi .Dar mai presus de toate ești minunata pentru sufletul tău bun, pentru momentele in care te lași pe tine ,doar ca sa-i ajuți pe alții ,pentru ca ai grija de casa ,de copii ,de soț,de cățel și mai apoi de tine, pentru ca iubești necondiționat și nu ceri nimic in schimb ,pentru dragostea ta pura ,pentru tot!

Încetează sa te mai desconsideri! Nu uita cine esti și ce poți ! Încrederea in tine este cel mai de preț lucru pe care îl ai! Tu nu ai nevoie de oameni care sa-ți spună ca ești frumoasa ! Tu trebuie sa ți-o amintești zilnic când te uiți in oglinda ! Sa zambesti larg și sa fii mândra de tine ,de corpul tău ,dar mai ales de sufletul tău !

Amintește-ți in fiecare noapte cât de puternica ești tu ca femeie ! Cât suflet pui in tot ceea ce faci și cu câta dragoste și dedicatie ai grija de cei din jurul tău ,fără a pretinde ceva in schimb ! Amintește-ți cât și ce meriți!

Ești frumoasa ,nu uita asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: