Ai grija pe cine lași sa-ți între in suflet!

Nu am o vasta experiența de viața ,dar cert e ca nici nu-mi trebuie asta pentru a observa ceea ce se petrece in jurul meu . Oamenii tind sa creadă cu ardoare ca totul tine de soarta ! Ca cineva e acolo pentru tine ,și va veni când va fi momentul! Nu mi se pare deloc coerenta aceasta gândire ! Știi de ce? Pentru ca tu alegi persoana ,pe care mai târziu o numești „jumătatea mea” ! Tu decizi și alegi din ce tipologie vrei sa facă parte omul tău ,nu soarta!Prin urmare ,ai grija ce-ți dorești ,ca ai toate șansele sa ți se întâmple !

Ai grija pe cine lași in sulfletul tău ! Poate fi dureros ! Nu lasă persoanele care nu merita ,sa ți facă dezordine in suflet ,sa se joace cu el , cu mintea ta ,cu tine! Nu lasă pe nimeni sa profite de bunătatea ta !Oamenii pot fi rai ,chiar foarte rai ,iar asta poate provoca ,mai târziu ,durere! Iar ,dragii mei , sufletul se vindeca așa greu . Și oricum ,nu va mai fi niciodată la fel ,asta-i clar ! Va avea tot timpul cicatrici și temeri !

Oamenii buni nu-ți rănesc sufletul! Alege-ți un om bun ,care sa te facă mai bun ,sa te susțină in tot ceea ce faci ! Cineva spunea ca un om care te iubește nu te schimba! Fals! Te schimba ,dar te schimba in bine! Te face sa scoți din tine ce-i mai bun ! Te ajuta in dezvoltarea ta ,și nu numai! Și dacă ma gândesc mai bine ,nu el face toate astea ,ci voi! Dacă ai un om bun lângă tine, poți muta munții din loc! Asta înseamnă de fapt , jumătate . Sa va completați și ajutați reciproc ,sa te regăsești in persoana de lângă tine ,sa fiți frați ,prieteni și mai apoi iubiți!

Alege un om bun ,in loc de cel frumos! Ne plac oamenii frumoși ,ii admiram pentru aspectul fizic ,ne topim,efectiv! Dar știi ce e mai frumos ? Un suflet frumos ,el nu îmbătrânește niciodată ,el întinerește! Alege sa iubești sufletul frumos și cald al omului ,ca de zâmbete perfecte e sătulă lumea! Un om bun e frumos prin sufletul lui ! Pentru ca sufletul sau pur nu-i permite sa-ți facă rău ,ci mai degrabă sa te iubească ,sa te protejeze !

Nu lasă oamenii de nimic sa-ți murdărească inima! Cu cât zidul pe care îl ridici e mai înalt ,cu atât omul ce va ajunge la tine va fi mai bun ! Fi selectiva in ceea ce te priveste ,iar omul tău va fi unul de calitate ,cu siguranța!

Sufletul tău este intimitatea ta ,nu i-o fa cunoscuta oricui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: